Viata Mea

Reparatii in cartier

Sincer imi si este rusine sa o spun dar parca am trai intr-o cocina de porci. Asa arata cartierul meu. A incercat cat de cat primarul orasului sa mai infrumuseteze zona facand un parc frumos dar se pare ca degeaba. Mereu au existat si vor exista idioti pe lumea asta care nu au ce face noaptea. In parc s-a facut o mini fantanita dar se pare ca nu a rezistat mult.

Cum spuneau altii nu au avut ce face noaptea si au spart-o. Sincer nu stiu ce face Politia Locala, trece pe aici doar odata pe noapte. De infatisarea blocurilor nici nu mai vorbesc. Arata dezgustator. Iti si este frica sa treci, ca sa intri in scara blocului, ca sa nu iti cada tencuiala in cap. Interiorul este murdar si scris fel si fel de lucruri pe pereti. Vorba aia “Numele prostilor pe toti peretii”, chestii de genul love you, Gogu+ Fanica egal LOVE. Deocamdata nu am avut placerea sa prind pe cineva ca scrie pe peretii scarii.

Toate astea nu s-au mai putut suporta si asa ca am decis noi locatarii impreuna cu administratorul de la asociatie sa renovam interiorul cat si exteriorul blocului. In trecut s-a oferit o firma sa faca asta si trebuia sa dam o suma relative mica pentru a face totul frumos dar cum sunt vecinii, ei nu dau , ce le trebuie scara si bloc frumos. Prefera sa stea intr-o cocina de cartier. A fost nevoie de aproximativ doi ani de zile sa le vina mintea la cap. Am decis toti locatari sa apelam la servicii247.ro pentru servicii in intregime. Sunt o firma profesionista si dispun de orice fel de meserias e nevoie mai exact de zugrav, electrician , instalator, templar si multi altii. Au lucrat foarte curat si ca niste adevarati profesionisti si nici nu s-a asteptat nimeni ca totul sa fie atat de ieftin. Am avut mereu de ales cu totii felul si culorile cu care va fi dat pe exteriorul blocului dar si pe interior. Cu totii am decis ca pe exterior sa fie o culoare deschisa iar pe interior sa fie in doua culori. La sugestia administratorului, avand in vedere ca mai erau bani , am decis sa se faca ordine si curatenie in subsolul blocului. Cu aceasta ocazie au fost inlocuite si conductele ruginite sau fisurate.

Nu vreau sa ma laud dar acum pot spune ca detinem cea mai frumoasa scara de bloc. Am pus cu totii si interfoane ca sa nu intre oricine in scara mai ales ca fiecare vecin si-a scos o floare pe scara pentru ca totul sa fie mai frumos. E de apreciat asta si da dovada ca nimanui nu ii place sa stea intr-un loc in care totul e murdar si miroase urat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *