Relaxare

Secrete ascunse in functie de zodie

Berbec – De la un nativ nascut in zodia Berbec nu vei sti niciodata cat de mult tanjeste dupa iubirea ta si cat este de dependent. Va trebui sa-ti dai seama singura de aceste lucruri.

Taur – Spre deosebire de alte zodii, Taurul arata de la bun inceput caisi doreste sa se implice intr-o relatie, insa tine ascuns faptul ca are mare nevoie de o viata sexuala implinita.

Gemeni – In adancul inimii, nativul nascut in zodia Gemeni se simte nesigur in viata amoroasa, fapt pentru care isi tine ascunse sentimentele pe care le are.

Rac – Nativului nascut in zodia Rac ii este teama cel mai mult sa nu fie ranit din dragoste, insa el isi ascunde foarte bine aceasta vulnerabilitate.

Leu – Leul are ceea ce se numeste „falsa incredere”. Cu alte cuvinte, deseori se simte vulnerabil, insa nu se deschide cu usurinta in fata oricui cand vine vorba de acest lucru.

Fecioara – Deseori, nativul nascut in zodia Fecioara lasa impresia ca totul este in regula cu el, insa doar el stie ce lupta se da in interiorul lui.

Balanta – Cel mai ascuns secret al Balantei este sentimentul de singuratate. Din acest motiv, are tendinta sa caute dragoste cu disperare.

Scorpion – Nativul nascut in zodia Scorpion ascunde multe secrete, insa odata ce se deschide in fata unei persoane, este un semn ca isi doreste ceva serios.

Sagetator – Cel mai ascuns secret al Sagetatorului este ca ii este teama sa-si ia un angajament, cu toate ca isi doreste o relatie de lunga durata.

Capricorn – Nativul nascut in zodia Capricorn da, rareori, semne de slabiciune, motiv pentru care  sentimentele de insecuritate si nesiguranta le tine bine ascunse in adancul inimii lui.

Varsator – Cu toate ca este inconjurat de multi prieteni, nativul Varsator se simte adesea singur, sentiment pe care il tine bine ascuns fata de cei din jur.

Pesti – Cel mai mare secret al nativului nascut in zodia Pesti este acela ca are un suflet sensibil, motiv pentru care este tot timpul in garda. Nu-si doreste sa sufere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *