monitorizare_
Diverse Sfaturi Stiri

Securitatea angajatilor in marile companii de transport

Atunci cand vorbim de transport se pare ca vorbim din ce in ce mai mult despre securitatea angajatilor, care nu sunt de neglijat, motiv pentru care marile companii de transport au decis ca acestia sa fie cat mai bine remunerati pentru cele mai bune servicii.

Unele companii de transport au adoptat un sistem de urmarire si monitorizare incat unii dintre colegi din acest domeniu sunt cel mai revoltati pentru ca aceasta strategie implica unele avantaje si dezavantaje, menite sa asigure o productivitate mai buna.

De ce se tem angajatii?

Cei mai multi soferi angajati in aceste firme de transport sunt cei care nu au ingerat prea bine aceasta politica, astfel incat unii se tem ca nu isi mai pot rezolva problemele personale in timpul serviciului, si de asemenea inseamna reducerea pauzelor, care obisnuiau sa fie din ce in ce mai dese.

De asemenea, faptul ca nu vor putea sa mai realizeze un ciubuc in acest timp, constituie modalitati de agresiune si de folosire a unui limbaj vulgar.

Cum actioneaza un sistem de monitorizare pentru securitatea companiilor?

Sistemul de monitoriare presupune urmarirea in timp real a distantelor parcurse de fiecare sofer si interprtarea comunicatiilor acestora, pentru a ajunge in cel mai bun timp la destinatia precisa in cele mai bune conditii. Pentru cei mai multi patroni, a pastra o comunicare in timp real cu fiecare angajat constituie o premisa eficienta pentru o mai buna productivitate, incat redactarea unui raport zilnic in cele mai bune conditii asigura operationalizarea datelor.

Stim cu totii ca unele viteze excesive, unele franari bruste si unele opriri ale motorului in mers pot cauza unele defectiuni ala masinii, incat este bine ca un computer de bord sa anunte sistemul de monitorizare pentru ca acesta la randul sau sa asigure o consultanta mecanica optima in timp util, pana la cel mai apropiat service auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *