Sfaturi

Seductie prin limbajul trupului

Exista tot felul de lucruri care pot atrage o persoana. La inceputul unei relatii, cei doi parteneri ajung sa isi spuna diferite lucruri, ajung sa faca diferite gesturi pentru a iesi in evidenta in fata celuilalt. De fapt, asa se intampla in cazul tuturor persoanelor.

Conversatiile lungi, frazele speciale pentru agatat sau abilitatea de a scrie sunt niste metode care ar trebui sa fie evitate de multa vreme. De fapt, limbajul trupului este cel care reusesc sa faca fata oricarui joc de seductie. Limbajul trupului nu defineste lucrurile pe care le facem ci atentia pe care o acordam asupra actiunilor noastre. De fapt, nu conteaza cum abordezi persoana din fata ta pentru ca este important sa stii care este mesajul cel mai potrivit.

In primul rand trebuie sa stii ca zambetul este cel care spune foarte multe lucruri despre tine. CU siguranta ai mai auzit pana acum ca zambetul este cel care iti da o altfel de valoare. In momentul in care zambeti ti se relaxeaza toti muschii, si nu doar coltul buzelor sau pometii se relaxeaza ci intregul organism. De asemenea, trebuie sa stii ca zambetul ii face si pe cei din jurul tau sa se simta mai bine. Asadar, daca vrei sa agati o persoana sau esti in perioada flirtului, trebuie sa stii ca zabmetul te va ajuta sa te apropii de oamenii dn jurul tau si va functiona de minune.

In momentul in care raspunzi unei intrebari trebuie sa zambesti pentru a te simti cat mai bine. Aceatsa miscare trebuie sa fie facuta astfel incat zambetul sa fie unul schitat special pentru persoana din fata ta. Acest lucru nu inseamna ca va trebui sa razi continuu pe tot parcursul interactiunii ci va trebui sa stii sa zambesti la momentele potrivite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *