Diverse

Semne ca esti pe drumul cel bun

Intrarea in lumea reala si pierderea acelor momente placute si fara grija din timpul liceiului, cand erai inca sub aripa parintilor, poate fi foarte socanta si in acelasi timp ingrozitoare.

Tinerii se intreaba ce vor face cu viata lor, daca trebuie sa aplice in continuare pentru facultate, daca trebuie sa faca neaparat asta, daca mutatul la Paris este o optiune.

Intrebarile incep sa curga siroi si deodata te panichezi si iti dai seama ca tot ceea ce credeai si ce iti planuiai nu este asa usor de realizat, ba mai mult te dezorientezi de tot.

Nehotararea

Cu atat de multe lucruri pe care le poti face si atat de multe optiuni care iti stau in fata, totul pare floare la ureche, insa foarte greu de ales, dar mai ales nu stii de unde sa incepi. Vestea buna este ca nu exista doar un singur drum in viata pe care poti alege sa pasesti ca sa te duca la cariera visurilor tale.

Poti alege sa pasesti pe un drum mai putin batut, pe un drum pe care multa lume merge sau iti poti crea propriul drum, care sa te duca unde vrei. Nu exista o singura posibilitate rea, buna, ci sunt nenumarate astfel de cai.

Esecul- o parte din proces

Ai facut cateva greseli la viata ta, si daca ai facut asa ceva acum ceva timp, asta nu inseamna ca vei continua tot asa, ci vei ajunge sa inveti din greseli. Stii doar ca piedicile si caderile vor face parte la un moment dat din amintirile tale bune, asta este ceea ce te defineste.

Fericirea

Binenteles ca ai parte de zile mai bune, dar si mai rele, insa mai presus de toate tu vezi mai mult partea plina a paharului. Din cand in cand faptul ca te simti mai la pamant va scoate ce-i mai rau din tine, insa nu este suficient sa te faca sa iti schimbi complet viziunea asupra lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *