Shoppingfan.eu

Shoppingfan.eu este un blog cotidian, care abordeaza subiecte din mai multe domenii, fiind interesante mai ales pentru cei tineri. Prinicipalul subiect abordat ramane, bineinteles, cel din sfera tehnologiei si a domeniului IT, autorul abordand subiecte din domeniul calculatoarelor, a laptop-urilor, a gadget-urilor si a device-urilor noi. Pe langa aceste categorii, aici sunt atinse si subiecte din alte domenii.

De asemenea, pentru ca isi doreste ca publicul sau sa fie format si din barbati – care sunt mai atrasi de partea tehnologica, dar si din femei – autorul abordeaza si articole care tin de sfera modei, dar si de motivare- se cunoaste de mult timp ca femeile sunt mai emotive si sufera mai mult din cauza lipsei de incredere.

Un lucru nou aparut in cadrul blog-ului Shoppingfan.eu consta in faptul ca, in partea de jos a blog-ului, apar articole din sectiunea “you may also like” – fiind articole asociate cu ceea ce, probabil ai citit sau te-a interesat- astfel ca iti va face cautarea mai usoara catre un alt subiect. In aceasta zona vei gasi articole care vor avea legatura cu cuvintele cheie dintr-un artiol pe care l-ai citit.

Asemeni altor blog-uri, si aici se gaseste in partea din dreapta un side- bar cu articole recent postate, articole populare, dar si arhiva blog-ului. Aspectul blog-ului este unul placut, combinand culori placute cu imagini relaxante, astfel ca poate determina vizitatorii sa petreaca cat mai mult timp pe acest site web. Structura blog-ului este bine organizata, in partea de top a paginii aflandu-se categoriile.

Articolele gasite pe blog-ul shoppingfan.eu au un continut unic, iar navigarea pe blog se realizeaza destul de simplu, acest lucru desfasurandu-se usor din cauza aspectului si a structurii simple de care acest blog dispune. De asemenea, un lucru extrem de important consta in faptul ca aici intalnesti o categorie speciala, langa celelalte categorii descrise, si anume pagina de prezentare, unde autorul se prezinta si isi descrie munca pe care o realizeaza in cadrul acestui blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *