Stiri Tehnologie

Shoppingfan.eu

Shoppingfan.eu este un blog cotidian, care abordeaza subiecte din mai multe domenii, fiind interesante mai ales pentru cei tineri. Prinicipalul subiect abordat ramane, bineinteles, cel din sfera tehnologiei si a domeniului IT, autorul abordand subiecte din domeniul calculatoarelor, a laptop-urilor, a gadget-urilor si a device-urilor noi. Pe langa aceste categorii, aici sunt atinse si subiecte din alte domenii.

De asemenea, pentru ca isi doreste ca publicul sau sa fie format si din barbati – care sunt mai atrasi de partea tehnologica, dar si din femei – autorul abordeaza si articole care tin de sfera modei, dar si de motivare- se cunoaste de mult timp ca femeile sunt mai emotive si sufera mai mult din cauza lipsei de incredere.

Un lucru nou aparut in cadrul blog-ului Shoppingfan.eu consta in faptul ca, in partea de jos a blog-ului, apar articole din sectiunea „you may also like” – fiind articole asociate cu ceea ce, probabil ai citit sau te-a interesat- astfel ca iti va face cautarea mai usoara catre un alt subiect. In aceasta zona vei gasi articole care vor avea legatura cu cuvintele cheie dintr-un artiol pe care l-ai citit.

Asemeni altor blog-uri, si aici se gaseste in partea din dreapta un side- bar cu articole recent postate, articole populare, dar si arhiva blog-ului. Aspectul blog-ului este unul placut, combinand culori placute cu imagini relaxante, astfel ca poate determina vizitatorii sa petreaca cat mai mult timp pe acest site web. Structura blog-ului este bine organizata, in partea de top a paginii aflandu-se categoriile.

Articolele gasite pe blog-ul shoppingfan.eu au un continut unic, iar navigarea pe blog se realizeaza destul de simplu, acest lucru desfasurandu-se usor din cauza aspectului si a structurii simple de care acest blog dispune. De asemenea, un lucru extrem de important consta in faptul ca aici intalnesti o categorie speciala, langa celelalte categorii descrise, si anume pagina de prezentare, unde autorul se prezinta si isi descrie munca pe care o realizeaza in cadrul acestui blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *