piese auto
Sfaturi Stiri Tehnologie

Siguranta soferilor si a firmei de transport

Pentru ca afacerea ta este primordiala atunci cand te gandesti la personal si la echipamentele tehnice, tehnologice si mijloacele de transport, si cu siguranta iti doresti sa ai cel mai bun profit anul acesta, atunci este bine sa stii investitia anuala in aceste mijloace este esentiala.

Esti proprietarul unei firme de transport?

Cei mai multi proprietari de firme de transport intern si international se gandesc la cele mai bune conditii atunci cand angajeaza personal, menit sa le asigure cele mai bune contracte, incat acestia stiu ca oricand logistica se poate deteriora si poate necesita schimbari si costuri mult mai mari, motiv pentru care au si incheiate contracte cu unele service-uri auto.

Din aceste considerente, cei mai buni mecanici pot opta pentru a-si comanda piese auto online atunci cand nu le gasesc la distribuitorii autorizati, pentru ca siguranta in deplasare este unul din principiile fiecarei companii de transport. Siguranta soferului si a marfii trebuie sa fie cele care stau la baza unei strategii de dezvoltare, pentru ca in acest mod acestia vor da cele mai bune rezultate.

Probabil ca unele elemente precum, viteza in exces, accelerarile rapide, franele bruste, opririle dese de motor nu doar cresc consumul de combustibil, ci si riscul ca soferii companiei pe care o conduceti sa fie implicati in accidente rutiere, incat daca acestia au  un sistem propriu de monitorizare si pontare vor anticipa eventualele evenimente neplacute, in conditiile in care sa aveti mereu un control asupra autovehiculelor dumneavoastra.

Monitorizeaza starea masinilor

Probabil ca nu stiati ca unele masini pot fi monitorizate pana si in cele mai mici detalii, astfel incat sa puteti interveni cat mai rapid in situatiile de urgenta si pentru a evita ratacirile de pe traseu. Din acest considerent, este bine sa pastrati o constanta comunicare cu fiecare sofer, dar si pentru a ajunge in timp real la destinatie in cele mai bune conditii. Stim cu siguranta ca un asemenea sistem de minitorizare ajuta la o productivitate mai buna a angajatilor, astfel incat acestia nu vor avea cum sa ia pauze dese si nici nu se vor deplasa in interes personal cu masina companiei.

Fie ca optati pentru monitorizarea managementului activitatilor sau a comunicarii intre soferi, intotdeauna este indicat sa tineti un raport zilnic cu privire la activitatea desfasurata de fiecare angajat in parte, pentru ca transparenta in activitate trebuie sa fie facuta la cele mai inalte standarde pentru cele mai bune rezultate si cele mai mari cifre de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *