Diverse Retail Servicii/Constructii Tehnologie

Solutia ideala de depozitare – rafturi metalice de la Ingeco

Spatiu, eficientizarea spatiului, optimizarea spatiului – probleme cu care se confrunta absolut orice sector din economie. Depozitare, organizare, arhivare – pentru acestea sunt cautate solutii atat la nivel institutional cat si comercial sau industrial. Ingeco propune solutia perfecta: rafturi si piese de mobilier metalic, utile si versatile in orice situatie.

Fiecare persoana are propriul sistem in care se organizeaza. Fiecare dintre noi are acea ordine in dezordine in care gaseste orice are nevoie, insa uneori trebuie o organizare mai buna. Garajul personal nu trebuie sa arate ca si cum ar fi trecut ciclonul pe acolo, pentru ca atunci cand trebuie sa faci o reparatie urgenta la masina ai nevoie sa gasesti rapid sculele si uneltele dorite. Rafturi metalice asezate lateral sunt astfel solutia cea mai eficienta pentru depozitare. Un dulap metalic de tip vestiar pentru haine si salopete de lucru si reparatiile masinii sunt realizate mult mai rapid si eficient.

Arhivarea si o depozitare eficienta si ordonata se impune si in cazul institutiilor si birourilor in care se lucreaza cu documente. La o firma de contabilitate spre exemplu, care are clienti numerosi, este ideal sa existe fisete metalice si dulapuri metalice de diverse tipuri care sa organizeze foarte bine intreaga documentatie, astfel incat cautarea unor registre dintr-o anumita perioada sa nu fie un real chin.

Nici ca ne-am putea imagina magazinele si hipermarketurile din ziua de astazi fara rafturile metalice pe care sunt asezate atat de strategic toate produsele. Ingeco ofera astfel solutia depozitarii si in acest sector, din seria de peste 10.000 de clienti multumiti putem enumera Metro Cash&Carry, Praktiker, Selgros Cash&Carry, Obi Romania si multi altii.

Rezistenta si durabilitatea sunt doua aspecte ce recomanda net rafturile metalice in detrimentul celor realizate din alte materiale. Mult mai rezistente la greutati mari, la temperaturi ridicate, la conditii de umiditate sau la socuri, rafturile metalice depasesc net din acest punct de vedere rafturile din plastic, lemn, sticla sau alte materiale. Metalul este mult mai rezistent, se intretine mult mai usor si de asemenea rafturile si piesele din mobilier metalic sunt usor de montat si demontat.

Disponibile de la un mare producator cu o istorie de peste 20 de ani in domeniul fabricarii si comercializarii – Ingeco Romania – rafturile metalice satisfac exigente din cele mai variate. De la solutii casnice pana la cele de ordin industrial, de la depozitare la nivel de institutii si pana la stocarea marfurilor in depozite si centre comerciale, rafturile metalice sunt extrem de utile, versatile si rezistente.