jeans-boyfriend
Diverse Sfaturi

Stilul tau de la lejer la elegant- blugi boyfriend

Cele mai multe femei sunt tentate sa isi cumpere cat mai multe piese vestimentare pe care sa le aiba acolo, in caz de nevoie, dar pe care nu le imbraca niciodata, incat ajung sa isi burduseasa dulapurile cu haine incat atunci cad doresc sa se imbrace cu ceva sa nu mai stiu unde au pus x lucru.

Pentru acest motiv, designerii spun ca este mai bine sa avem mai putine piese vestimentare pe care sa le asortam in mai multe moduri, in functie de locatie si de eveniment, astfel ca au reaparut la moda blugii masculini, purtati de catre femei. Acestea sunt cele care dau un plus de incredere masculinitatii si nu le este rusine sa arate precum partenerul.

O pereche de blugi boyfriend

Cele mai indraznete femei aleg sa poarte o pereche de blugi boyfriend in cele mai elegante evenimente, de la o cununie civila si pana la o seara in club, pentru ca reprezinta o piesa vestimentara destul de lejera si de confortabila, incat se poate purta si asorta de la tricouri, camasi si pana la bluze cu paiete, pentru cele mai indraznete.

Pentru ca moda este in schimbare, este bine sa stii ca o pereche de blugi de acest fel pot fi rupti, poti fi zgariati sau chiar pictati, astfel incat iti poti alege o pereche si o culoare care sa evidentieze si mai mult personalitatea ta. Pentru ca iti doresti sa fii lejera in timpul zilei, la o pereche de jeansi boyfriend pune un tricou simplu alb si o pereche de mocassini, incat sa dai naturalului ce este al lui.

Aceeasi pereche de blugi o poti purta si seara, cand iti poti schima tricoul cu un top, si in picioare poti adopta o pereche de pantofi cu toc, incat sa iti evidentiezi si mai mult caracterul si postura. Este indicat sa ai in propria garderoba o pereche de jeansi boyfriend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.