twitter
Blog Diverse Social Stiri Tehnologie

Twitter si companiile mari

Selerity devine partener Symphony Wall Street. Selerity se aseaza de unul singur pe harta mai devreme cand vine vorba despre noile castiguri ale Twitter, dintre toate. Inca din prima, se furnizeaza in jur de 8 milioane de documente in fiecare zi, de asemenea luandu-se in considerare si semnalele sociale din topul rapoarteleor media pentru a genera informatii preioase pentru utilizatori.

Acum, Selerity a devenit partener si cu Symphony, sistemul de mesagerie care incearca sa patrunda in una dintre liniile cheie ale afacerii Bloomberg. Compania din New York va filtra informatii cheie pentru utilizatorii sai din retea si ii va directiona de asemenea catre canale media in legatura, departe de sistemul de mesagerie. Selerity si-a crescut ultimul capital in 2013  si a preluat o parte din fonduri si taxe bazandu-se pe o taxa de licentiere per utilizator.

iSentium este unul dintre cei mai vechi jucatori pe aceasta piataa socialului. Aceasta este o parte a motivului pentru care este deja profitabil, facand bani multi de la alumni Goldman, David Heller si Marc Spilker, fost presedinte al Apollo Global. Initiativa bazata in Miami chiar lucreaza cu o banca noua de investitii inca nenumita pentru a lansa produs ETF in sentimentul Twiter, cu toate ca CEO-ul Gautham Sastri sustine ca nu va lansa asta decat anulviitor, multumita problemelor legate de aprobarile regulatorii. Acesta spune ca analitica sociala  este aici ca sa ramana pe WALL STREET. „Daca nu vei avea in vedere social media, inseamna ca esti orb”,a sustinut CEO-ul.

Ticker Tags bazat in Dallas eticheteaza indicii in social media si atrage trenduri impreuna cu timpul ca sa vada ce impact au acestea in cadrul companiilor. Aceasta actiune presupune mai multe lucruri, de la mdoa dietelor fara gluten si pana la oameni care se plang in legatura cu replicile dintr-un parc tematic.

Aceste unghiuri de analiza sunt nesfarsite. Exista mai mult de 350.000 de taguri care sunt filtrate din peste 50 de milioane de tweet-uri.