Idioti

Un donator de sperma a facut INFARCT

Un student din China, in varsta de 23 de ani, a facut infarct in timp ce rasfoia o revista cu femei in ipostaze sexy la o clinica de fertilitate. Zheng Gang, in varsta de 23 de ani, student la medicina, a fost gasit mort in cabina rezervata donatorilor de sperma dintr-o clinica de fertilitate. Ingrijorata ca trecuse mai bine de doua ore si studentul nu mai iesea din cabina, o asistenta a intrat sa verifice.

S-a ingrozit cand l-a vazut intins pe podea cu revistele deocheate in mana. Medicii de pe ambulanta au incercat in zadar sa-l resusciteze, in cele din urma fiind nevoiti sa constate decesul.

Tanarul donase de trei ori sperma in acea saptamana, la aceeasi clinica, iar in momentul in care a facut infarct se afla la cea de-a patra donare. Vestea mortii tanarului student a cazut ca un trasnet peste familia acestuia. Rudele au dat in judecata clinica de fertilitate pentru practici ilegale, cerand despagubiri pentru moartea studentului donator.

Insa instanta, in urma analizei probelor la dosar, nu a gasit vinovata in niciun fel clinica de fertilitate de moartea subita a tanarului. Judecatorii au stabilit ca studentul era major si responsabil in totalitate de deciziile pe care le-a luat in viata, inclusiv de a dona sperma de patru ori intr-o saptamana.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.