salus controls romania
Viata Mea

Un magazin cu mobilier de bucatarie foarte ieftin

M-am mutat impreuna cu sotul meu intr-un apartament inca de acum trei ani dar nu ne-a ajuns banii ca sa facem ceea ce doream noi sa facem in apatament. Se par ca Dumnezeu ne-a ajutat si pana la urma am reusit sa strangem atatia bani cat ne trebuia ca sa ne renovam si bucataria. Acest lucru ne bucura nespus de mult si sunt fericita ca stiu ca ma pot baza pe cineva care trage la acelasi capat ca si mine.

Impreuna am fost ca sa ne alegem obiectele cu care vom decora bucataria si am fost la un un magazin cu mobilier de bucatarie unde am gasit o sumedenie de lucruri care ne-au placut foarte mult. Pe langa asta in acel magazine preturile sunt foarte bune si in acest mod ne putem permite sa mai economisim si cativa banuti.

Pe ce ne-am contrazis eu cu sotul meu a fost culoarea si forma pe care o va avea mobilierul de bucatarie pentru ca la noi bacataria este galbena. Culoare pe care o avem este din cauza ca fetitei noastre ii place aceasta nuanta foarte mult si asa am facut toata casa.

Dupa ce am cumparat tot ceea ce ne-a trebuit am ajuns acasa si ne-am apucat de treaba. Am fost ajutati decatre nistre prieteni de familie pe care ii cunoastem de foarte mult timp. Barbatul prietenei mele a terminat facultatea de arhitectura si ne-a dat niste idei foarte bune ,practice si in aceleasi timp foarte moderne. De aceea este bine sa te intelegi foarte bine cu toata lumea si sa iti lasi loc de buna ziua pentru ca niciodata nu sti cand ai nevoie de ceva sau de cineva. Asa am fost eu si l-am invatat si pe sotul meu sa se comporte la fel ca si mine.

Dupa ce am terminat de amenajat bucatarie pot spune ca mi-am luat o piatra de pe inima din cauza ca mereu stateam si ma gandeam la faptul ca nu o sa reusim sa o terminam. Acum stau de drag in ea si nu mai stau cu aceea retinere,ca ce va spune vecinii cand vor mai veni la mine sau preitenii despre modul in care arata bucataria mea.

In acest moment al vietii mele sunt foarte fericita si nu imi mai doresc nimic altceva decat sanatate pentru copii mei si sa am intelegere. Asta conteaza pana la urma cel mai mult in viata si eu pana acum am avut parte din plin de aceste lucruri simple dar care te fac fericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *