Diverse

Un nou inceput in viata mea

Pana in prezent pot spune ca am avut o viata cat de cat palpitanta si prin asta ma refer la faptul ca am facut fel si fel de lucruri si bune si nebunesti. Lucrurile nebunesti le faceam in copilarie dar odata cu inaintarea in varsta am inceput sa mai las din ele. Probabil din puctul meu de vedere era vorba si de anturajul in care eram, baieti de cartier si fel si fel de obiceiuri ce incercam si noi copii ai mici sa le copiem de la ai mari.

La varsta care o am acuma pot spune ca m-am maturizat mult fata de alti prieteni de ai mei. Ma gandesc ca poate si din cauza ca am facut multe si am ajuns ca concluzia ca e timpul ma ma opresc. Nu de mult timp cineva drag a intrat in viata mea si de atunci pot spune ca m-am potolit, pe romaneste pot spune ca mi-a pus capac. In fata nostra toti avem un viitor dar fiecare ni-l facem cu mana nostra. Pentru mine este cel mai important lucru, iubita mea, care in curand v-a fi si sotia mea. La fel cum si titlul articolului meu spune, ca este un nou inceput in viata mea. Multi dintre bloggeri scriu fel si fel de lucriri, altele reale, altele poate spuse din auzit sau invensteaza. Eu am fost genul care mereu, ceea ce am scris, am scris din sufelutul meu. Mai sus spuneam de viitoarea sotie care intamplator am cunoscut-o la o spalatorie auto, care lucra part-time. Toate bune, nu credeam ca exista dragoste la prima vedere dar m-am inselat. Asa am inceput sa m-a dau la ea si sa incerc sa o cuceresc. De ce sa mint ca gata am reusit din prima, am stat aproape o luna de zile in curu ei.

In viata mea s-au intamplat si rele dar si bune dar cel mai bun lucru din viata mea este Diana, viitoarea sotie. Ma bucur ca am cunoscut-o si cu asta am inceput sa caut o firma pentru decoratiuni. Eu sunt genul care mereu stau pe internet si caut lucuri noi si asa am descoperit alidesign.ro si sincer sa fiu mi s-a parut o firma buna pentru serviciile ce le ofera. Pana in monentul de fata nu stiu ce fel de preturi au dar avand in vedere ceea ce ofera nu cred ca este nimeni in masura sa se planga. Abia astept evenimentul asta, pentru ca sincer sa fiu il astept de o viata intreaga iar in vara acestui an sper sa punem totul la punct si sa imi inceplinesc visul si acela de a avea familia mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *