Diverse

Un talisman norocos

Niciodata nu am crezut in nici un fel de prejudecati sau sa am anumite retineri cum au alte personae. Nu inteleg de ce unii oameni cred in astfel de prostii daca pot sa le spun in acest mod. Asta credeam pana in momentul de fata cand mi s-a intamplat ceva care mi-a facut sa imi schimb parerea la 180 de grade. Nu imi vine sa cred nici in clipa de fata dar se pare ca este intradeva adevarat cand se spune ca un om se poate schimba radical.

De ziua mea un prieten drag de al meu nu stia ce sa imi faca cadou si s-a gandit sa imi cumpere brelocuri mai traznite pe care le-a vazut. A fost un cadou inedit care mi-a placut foarte mult si l-am purtat si il pot si in continuare cu foarte mult drag.

Intr-o zi trebuia sa merg pana la spitalul judeten de la mine din oras ca sa ii duc niste haine de schimb unei rude de a mea pentru ca tocmai trebuia sa fie externata. Intamplarea a fost ca nu reusisem sa imi bag cheile in buzunarul de la gheaca si in aproprierea unei treceri de pietoni mi-au picat. Atunci m-am oprit si m-am aplecat sa le iau iar in clipa de fata o masina a dat peste fetele cu care trebuia sa trec si eu. Acele fete au stat internate in spital doua luni de zile din cauza acelui sofer care circula cu o mare viteza si daca nu aveam atata noroc poate ca ajungem si eu unde au fost ele.

Cred ca brelocul de la chei mi-a purtat un foarte mare noroc si de atunci il consider talismanul meu norocos. Acum am ajuns la vorba mamei mele care imi spunea ca niciodata sa nu spun ca nu cred in astfel de lucruri si pana la urma a avut foarte mare dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *