cazare case de vacanta
Calatorii Diverse Relaxare Turism

Vacante de lux asigurate de cazarea la… kub

Daca ti-a spus cineva vreodata ca nu ai cum sa te tratezi regeste atunci cand pleci in vacanta – si asta fara a inchiria o camera de hotel – ar trebui sa uiti o astfel de afirmatie. La cat de rapid e ritmul in care toate in jur evolueaza, bineinteles ca cineva a gandit o solutie si pentru aceasta nevoie. Aceasta este reprezentata de kub – o casuta de vacanta complet utilata, ultra moderna. In randurile de mai jos regasesti cateva dintre avantajele pe care aceasta alternativa de cazare ti le ofera, dar poti afla mai multe pe rentakub.com.

Kub-ul si conditiile asigurate de aceasta alternativa de cazare

Acest nou concept a inceput sa castige popularitate inca de la momentul lansarii sale. Desi inca nu este tuturor cunoscut, vine cu o multime de beneficii de cazare. Constituie imbinarea ideala dintre casa de vacanta clasica, un imobil cu dotari complete si un mediu inconjurator deosebit.

Se pare ca ai posibilitatea de a te bucura de confortul deplin resimtit de obicei in propria locuinta chiar si intr-un spatiu efectiv strain. Acest tip de case sunt construite pe piloni si vin cu dotari de top. Reusesc astfel sa asigure conditii asemanatoare cu cele ale unitatilor hoteliere, insa privandu-te de agitatia ce le este acestora caracteristica.

  • Liniste si o primire personalizata

Faptul ca iese din calcul zgomotul nedorit si agitatia specifica pensiunilor, hotelurilor sau diverselor alternative de cazare din mediul urban reprezinta un plus mai mare decat crezi. Rareori spatiile de cazare ofera acest beneficiu, iar kubul pare sa fie cel care face exceptie de la situatie.  Acesta constituie o varianta personalizata, definita de confort sporit si intimitate.

  • Libertate

La ce ma refer prin asta? Ei bine, pur si simplu la faptul ca nu ti se impun nici un fel de constrangeri prin cazarea a kub. Ai libertatea sa te organizezi dupa cum doresti, nu iti este dictat programul dupa cum se servesc mesele la restaurantul hotelului etc. Astfel, plimbarile pot dura cat doresti, iar mesele pe care le poti prepara personal pot fi luate la fel, dupa propriul orar.

  • Costuri rentabile

O formula de cazare ce nu depaseste limitele bunului simt cand vine vorba de costuri este cautata de oricine. Iata ca optiunea prezentata – kubul – vine ca o solutie pentru cei care doresc sa se bucure de confort sporit si de costuri rentabile. Intotdeauna sa te orientezi dupa ofertele ce prezinta echilibru atunci cand pui in balanta cei doi factori.

O cazare case de vacanta reprezinta alternativa ieala pentru ca reduci din cheltuielile pe care le-ai fi avut in mod normal cu pana la 40%. Asta depinde si de numarul de persoane cazate. Kuburile pot gazdui 4 persoane, dar si animalul de companie. Accesul acestuia este permis, spre deosebire de situatia unitatilor hoteliere, care impune conditii stricte vizavi de asta.

Ca sa afli disponibilitatea unui kub in locatia fata de care manifesti interes, respectiv in apropierea careia doresti sa petreci perioada de concediu sau vrei sa evadezi pentru un weekend, verifica site-ul rentakub.com.