Relaxare

Vin sarbatorile incep petrecerile

Cele mai frumoase zile din tot anul sunt zilele de sarbatori. Gandul ca  vine Craciunul si vine zapada aduce  bucurie pe chipurile tuturor copiilor. Am auzit persoane care spuneau ca sarbatorile sunt doar niste zile ca oricare altele dar in care se cheltuie foarte multi bani. Sincer sa fiu acesti oameni care gandesc in acest fel nu  au minte in cap. Pentru mine aceste zile sunt cele mai frumoase din tot anul. Obisnuiam ca de fiecare data de Craciun sa mergem in vizita la tara pentru a ne bucura de mancarurile traditionale facute de bunici mei. Odata cu varsta deja toate lucrurile acestea au inceput sa dispara din viata mea pentru ca bunici mei au murit. In prezent sarbatorile le petrec cu cei dragi si prieteni mei.

Nici cand mancarea nu e maj gustoasa decat in zilele de sarbatori. De obicei cu mult timp inainte ne faceam planurile cu ceea ce vom face de Craciun si in noaptea de anul nou. De obicei de anul nou petreceam la restaurant iar cei mici aveau locul lor de joaca. Anuntul click aici atrage foarte multi patroni care organizeaza fel si fel de petreceri pentru cei mici. Copii nu se plictisesc niciodata pentru ca firma respectiva ofera cele mai bune servicii de pe piata in materie de distractie.

Exista fel si fel de persoane care prefera sa isi petreaca sarbatorile prin alte tari sau pe la munte de exemplu. Eu personal nu am inca situatia financiara pentru a-mi permite aceat lux desi sunt fel si fel de oferte pentru toate buzunarele. Sincer mai mereu mi-a placut sa fiu alaturi de familia mea in asemenea zile.Anul acesta nu cred ca o sa fie cu nimic diferit pentru ca intentionez sa imi fac sarbatorile  alaturi de iubita mea , alaturi de familia mea si de prieteni mei

Pana acum deja am primit invitati pentru ajunul Craciunului si pentru anul nou. De craciun am fost invitat la niste prieteni acasa pentru a ne distra iar de anul nou la un restaurant cu totul inclus. Deja au inceput cu rezervarile si fel si fel de oferte dar inca sunt nehotarat. Sincer sa fiu nu cred ca conteaza locul unde te distrezi atat timp cat esti alaturi de cei dragi.
Eu unul sunt de parere ca sarbatorile cele mai frumoase sunt acasa,deoarece pe tot parcursul anului te poti duce in diferite locati si destinati.Farmecul sarbatorilor de iarna sunt acasa langa brad alaturi de persoanle la care ti cel mai mult si care conteaza pentru tine.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *