Viata Mea

Vizita la dentist

Pot spune ca in ultimul timp am tot avut probleme cu dinti. Asta din cauza ca imi plac mult prea mult dulciurile. Asa ca am decis sa merg intens la destins pentru a rezolva niste probleme care le amanasem de prea mult timp.

Am reparat cam toate cariile inclusiv dintii cu sensibilitate, care ma dureau la rece si ulterior am  facut detartraj si periaj.Pentru ca tot am rezolvat toate cariile m-am hotarat sa fac un pas esential si sa trec la procedura de albire a dintilor. Cum spuneam cu toti dintii prospat refacuti am tot cautat fel si fel de solitii ca sa deschid nuanta lor pentru ac devenisera detul de colorati.

In ziua de azi exista o serie de tratamente indreptate spre albirea profesionala a dintilor insa inainte de a considera oricare dintre aceste optiuni, va trebui sa luati in calcul evaluarea igienei orale personale si luarea masurilor care se impun. Multi spun ca procesul de albire a dintilor duce spre distrugera lor in timp. Peste tot sunt fel si fel de lucruri bune si rele spune desper acest proces. Eu nu am stat pe ganduri si am apelat la albire dentara la Dental Center Targoviste pentru ca sunt cu adevarat singuri profesionisti care promit rezultate dupa scurt timp. Intradevar rezultatele au fost evidente. Din cate am citit eu exista treui metode principale de albire a dintilor. Toate au la bază aplicări pe suprafața dinților a unor geluri cu o concentrație mai mare sau mai mică de peroxid de hidrogen, timpul de aplicare variind în funcție de metoda aleasă.

Prima este albirea cu laser care produce chimbare semnificativa de culoare a dintilor se produce numai in cazul tratamentului de albire cu lumina ultravioleta. Cu ajutorul acelei lampi dinti tai vor fi albi intr-o ora . Dupa reprize de 10-15 minute de aplicari cu gel si filosirea lampii UV dinti vor ramane albi foarte mult timp. A doua a metoda ar fii albirea cu geluri de peroxid care da rezultate foarte bune acasa dar necesita timp si foarte mult efort. Ultima metoda ar fi cea cu pasta sau geluri cale le puteti cumpara din magazine sau farmacii fara prescriptie. Punem spune ca este si cea mai ieftina medata de albire a dintilor. Oricum ideea este ca mediat dupa terminarea proceduri de albire, rezultatele vor fi evidente dar incercati ca in urmatoarele zile sa evitati consumul de cafea, de vinuri sau de alimente colorate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *