Romania Pe Duca

Cum s-au transformat dupa gratii politicieni si oamenii de afaceri

Daca atunci cand erau liberi si puternici, politicienii si oameni de afaceri aratau impecabil, in inchisoare sau arest preventiv n-au mai avut cum sa se ingrijeasca. Problemele cu legea lasa urme adanci! Sa vedeti schimbarile prin care au trecut cateva persoane publice dupa ce au ajuns dupa gratii. Grea este povara inchisorii, chiar si a arestului pentru cateva luni! Multi dintre cei care ajung dupa gratii sufera transformari radicale.

Cand ies din inchisoare sunt alti oameni, mai sa nu i recunosti! Cel mai recent exemplu este cel al celebrului om de afaceri Dan Adamescu. Imaginile sunt graitoare! Problemele cu legea par sa-i fi afectat si sanatatea! Chiar daca se afla in arest la domiciliu, adamescu nu mai e ca altadata! Astazi la prima infatisare in dosarul in care este acuzat ca a dat mita 200 000 de euro unor judecatori, milionarul a fost nevoit sa fie ajutat de garzile de corp ca sa urce scarile Curtii de Apel!

In fotografiile dinainte de a fi in vizorul judecatorilor, observam un Dan Adamescu zambitor si lipsit de probleme, insa, odata cu arestarea, infatisarea lui s-a schimbat radical! Un detinut celebru a fost si Adrian Nastase! Inchisoarea i a dat peste cap toata viata. Cand a aflat cava merge dupa gratii, politicianul a incercat sa-si puna capat zilelor. „Mai bine mort decat detinut”, si-a zis Nastase atunci.

1 comentariu

  1. Oamenii se schimbă însă exact atunci când nu îi priveşti …Am discutat cu mai multi oameni despre cand si cum apare schimbarea in viata cuiva. Am ajuns la concluzia ca schimbarea este un act de vointa., dar aici nu-i cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *